Referanse Aina Bøhle

Jeg tok kontakt med Benjamin etter å ha slitt med smerter i leggene over tid og behandlingen jeg mottok fra daværende behandler ikke fungerte. Jeg klarte nesten ikke å gå uten smerter og var redd for bevegelse i hverdagen.

Benjamin christensen
Naprapat på alt fra idrettsutøvere til pensjonister
Kunnskapsrik og profesjonell

Tok meg på Alvor

I Benjamin møtte jeg en kunnskapsrik og profesjonell person med faglig integritet som genuint ønsker å hjelpe kundene sine til bedre helse og livskvalitet. Han tok utfordringene mine på alvor og bakgrunnen hans som naprapat og PT gjorde at jeg følte meg svært trygg hele veien. Benjamin ser løsninger, er en god motivator og er god til å  forklare hvorfor slik at en lærer mye underveis.

over 3 år samarbeid

Jeg er smertefri!

Vi hadde både naprapattimer og vanlige PT-timer. I dag er jeg smertefri, trener jevnlig og er mye tryggere på egen kropp og fysisk aktivitet. Jeg opplevde samarbeidet som så positivt både psykisk og fysisk at jeg, tre år senere, fortsatt har jevnlige PT-timer med han. I dag er jeg på et helt annet sted enn jeg var da vi møttes. Kan på det varmeste anbefale et samarbeid med Benjamin! Da får du en faglig sterk person som ser deg og dine behov.

Nettverk av eksperter innen naprapati