Mine Tjenester

Naprapati

En naprapat er en terapeut som jobber med smertetilstander relatert til nerve, muskel og skjelett. Benjamin jobber med alt fra toppidrettsutøvere til kontorarbeidere.  Som behandler har Benjamin fokus på at du skal føle deg trygg og ivaretatt. Du får forklare din problemstilling dyptgående, før du undersøkes grundig. Deretter legges en plan for hvordan du på den mest effektive måten kan bli smertefri og velfungerende. Denne planen vil bestå av følgende deler:

  • Individualisert behandling med manuelle teknikker om nødvendig
  • Tilpasning av hverdag og treningsaktiviteter
  • Individuell forklaring av din smertetilstand
  • Treningsprogram med hjemmeøvelser

Personlig trening

Som personlig trener leverer Benjamin resultatene du ønsker. Han arbeider med å gi kundene verktøyene de trenger for langvarig fremgang og gode treningvaner. Gjennom hans kunnskap om kroppen og trening tilpasser han trening og kosthold til deg og ditt utgangspunkt  hvorenn du er eller skal. Bakgrunnen som naprapat gjør at du er trygg og får tilrettelagt treningen om du har skader eller plager, så du trener deg mot mindre smerter samtidig som du får resultater.

Forelesninger og workshops

Benjamin tilbyr forelesninger om en rekke emnet. Forelesninger innenfor emnene trening, helse, smerte og behandling kan spesialbestilles, men følgende er kurs han holder jevnlig:

  • 8 timers heldags foredrag og workshop om styrketrening som rehabilitering
  • 3 timers foredrag og workshop om styrketrening som rehabilitering
  • 3-timers forelesning om smerte og trening rettet mot bedrifter. Kontorarbeidere eller helseansatte.
  • 3 timers forelesning om styrketrening rettet mot bedrifter

PT på nett

Som deleier og coach i en av Norges største og mest anerkjente nettcoachingsfirmaer,webcoaching.no tilbyr Benjamin oppfølging av kunder. Dette passer perfekt for deg som klarer å trene på egenhånd uten en PT som ser på, men likevel trenger tryggheten og oppfølgingen en PT over nett kan gi. Se mer på webcoaching.no